Slider 2 Slider 3 Slider 4 Slider 1 Slider 5 Slider 6 Slider 7
This is an example of a HTML caption with a link.

Verjaardags Arrangement
Wil jij op jouw eigen verjaardagsfeest iets speciaals doen?
Ben je helemaal gek van paarden én vind je het leuk om op een creatieve manier bezig te zijn?
Dan hebben wij het perfecte arrangement voor jou! Lees verder ->

Arrangement voor kinderen
Merkt u dat uw kind moeite heeft met concentreren? Of dat uw kind vaak onrustig is? Dan willen wij u en uw kind helpen door middel van leuke activiteiten op de boerderij. Lees verder ->

Groepsarrangement
Wil je graag met je vrienden, familie of collega’s een leuke activiteit doen? Ook dan kun je bij Paard & Pony Plezier in Diessen terecht. Wij verzorgen groepsarrangementen voor groepen van minimaal 10 tot maximaal 25 personen. Lees verder ->

Horse boarding arrangement
Ben jij een echte durfal en hou je van actie? Dan is het horse boarding arrangement echt iets voor jou! Lees verder ->

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Verjaardags Arrangement
Wil jij op jouw eigen verjaardagsfeest iets speciaals doen?
Ben je helemaal gek van paarden én vind je het leuk om op een creatieve manier bezig te zijn?
Dan hebben wij het perfecte arrangement voor jou!
Bij Paard & Pony Plezier in Diessen kun je namelijk van jouw verjaardag een écht persoonlijk paardenfeest maken. Tijdens dit arrangement mag je de pony’s verzorgen, knuffelen en aaien. Ook leer je hoe je een pony moet op- en afzadelen. Dat is natuurlijk leuk en interessant, maar je krijgt ook de kans om op een pony te rijden!
Het resultaat van deze dag zal zijn; veel dingen geleerd over het verzorgen van pony’s, geleerd hoe je moet rijden op een pony en als klap op de vuurpijl een versierde pony!
Omdat het gaat om een persoonlijk feest gaat alle aandacht uit naar jou en wordt jij lekker in het zonnetje gezet.
Is dit nog niet genoeg? Dan maken we je feestje nóg leuker met een creatieve activiteit. Je maakt dan een mooi versierd hoefijzer met je naam erop.
Voor de profs onder ons is er nog een ander alternatief. Namelijk een échte paardrijles tijdens je feestje! De kosten voor het verjaardagsfeestje bedragen €25,- en het duurt een uur.
Wanneer je al gevorderd bent en dus echt les krijgt dan betaal je een meerprijs van € 7.50,- voor het feestje.

Dit arrangement kan ook gegeven worden in de vorm van een cadeaubon.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Arrangement voor kinderen
Merkt u dat uw kind moeite heeft met concentreren? Of dat uw kind vaak onrustig is? Dan willen wij u en uw kind helpen door middel van leuke activiteiten op de boerderij.
Bij Paard & Pony Plezier maken kinderen op een gezellige en ongedwongen manier kennis met het leven op de boerderij. Ze kunnen heerlijk ontspannen en komen tot rust doordat ze lekker buiten bezig zijn.
Kinderen die moeite hebben om zich te concentreren kunnen bij ons terecht. Doordat ze hele heldere en duidelijke taken krijgen wordt het voor de kinderen makkelijker om zich te concentreren op deze specifieke taak.
Bij ons zijn de kinderen één keer per maand welkom op een vaste dag en een vast tijdstip. Tijdens deze dagen werken ze volop mee op de boerderij en mogen ze de paarden en pony’s verzorgen.
Werken met paarden werkt erg rustgevend en zal een positieve uitwerkingen hebben op uw kind. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Groepsarrangement
Wil je graag met je vrienden, familie of collega’s een leuke activiteit doen? Ook dan kun je bij Paard & Pony Plezier in Diessen terecht. Wij verzorgen groepsarrangementen voor groepen van minimaal 10 tot maximaal 25 personen.
Dit arrangement is bedoeld om op een laagdrempelige manier met de pony’s bezig te zijn, je hoeft dus geen enkele ervaring te hebben! Tijdens dit arrangement krijg je een rondleiding over het bedrijf, ga je de pony’s verzorgen en is er tijd voor een heuse pony estafette! Deze activiteiten zullen, in totaal, ongeveer 2 uur duren.
Paard & Pony Plezier zorgt voor ervaren en bekwame medewerkers om mee te helpen, zowel tijdens de activiteiten met de pony’s als achter de bar.
Voor meer/andere mogelijkheden of vragen kunt u altijd contact met ons opnemen.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Horse boarding arrangement
Ben jij een echte durfal en hou je van actie? Dan is het horse boarding arrangement echt iets voor jou!
We zullen de activiteit beginnen met een instructie voor de veiligheid. Het dragen van een helm/cap is dan ook verplicht, deze zijn bij ons aanwezig. Daarna kan het echte werk beginnen! Je staat op een surfplank achter het paard en de kunst is natuurlijk om overeind te blijven! De grotere kinderen/volwassenen mogen op een écht vliegend tapijt achter het paard. Ook hier is het natuurlijk de bedoeling dat je zo lang mogelijk overeind blijft staan!
Dit arrangement is geschikt voor groepen van maximaal 10 kinderen. Maar dit arrangement kan natuurlijk ook voor volwassenen die wel van wat actie houden, In dat geval mag de groep bestaan uit maximaal 6 personen. De kosten bedragen €75 voor een uur. Je kunt dit arrangement ook boeken voor kleinere groepen vanaf 5 kinderen. De kosten bedragen dan €15,- per persoon.
Dit arrangement is ook te boeken als kinderfeestje of als vriendinnen-uitje.

 

 

 

 

 


Copyright © Paard & Pony Plezier